Inkooplinq

 

Inkooptracjecten voor diensten zijn complex. Subjectieve onderwerpen moeten voor de klant en de leverancier tastbaar en voelbaar gemaakt worden. Hoe betrek je mensen bij een inkooptraject. Het mag best avontuurlijk en leuk zijn om met elkaar na te denken over het uiteindelijke resultaat. Hiervoor is het nodig dat de inkoper het proces en ook de juridische inhoud van met name de aanbestedingswet- en regelgeving weet uit te leggen aan alle betrokkenen(opdrachtgevers, maar ook projectgroepleden en  materiedeskundigen).

Ga naar de website


Andre Swart Bouw

 

Om onze klanten goed van dienst te zijn rijden onze medewerkers in een eigen bus met gedegen gereedschap. Het bedrijf telt drie ervaren timmerlieden die elke klus aankunnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat wij ook op deze manier bekend zijn binnen ons werkgebied Groningen / Drenthe. Wij pakken elke klus professioneel aan. Voor en tijdens de klus wordt er zoveel mogelijk besproken om tot een goed eindresultaat te komen met tevreden klanten.

Ga naar de website


 

Tandartsenpraktijk Hoogezand

 

De tandartsen en het team van Tandartsenpraktijk Hoogezand bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

Ga naar de website


 

RSE Telecom

RSE Telecom & ICT in Groningen is dé partner in zakelijke telefonie en ICT-netwerken voor Groningen en wijde omtrek. Vanuit ons pand op bedrijventerrein Euvelgunne zijn wij telecom- en ICT-partner van bedrijven en organisaties in de stad Groningen en verre omgeving.

Ga naar de website


Helpt u ons om de dromen van deze voetbaltalentjes waar te maken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Goud sponsorpakket

€ 1.500 – maximaal 3 - of exclusief voor € 3.975,-.

Dit sponsorpakket is geschikt voor maatschappelijk verantwoorde bedrijven die het jeugd amateurvoetbal in de regio een warm hart toedragen en er aanzienlijk aan willen bijdragen. Als Goud sponsor bent u hoofdsponsor van Regioteam Groningen en krijgt u daar het volgende voor terug:

  • Vermelding met naam en logo op de trainingspakken het JO12 talenten team van het Regioteam Groningen, gedurende het gehele seizoen 2020/2021.
  • Vermelding met naam en logo op de wedstrijdkleding van het JO12 talenten team van het Regioteam Groningen gedurende het gehele seizoen 2020/2021.
  • Vermelding als hoofdsponsor op deze nieuwe website van Regioteam Groningen.
  • U wordt als hoofdsponsor vermeld in alle media-uitingen van Regioteam Groningen.
  • 2x per jaar een uitnodiging voor 25 medewerkers van uw bedrijf om een wedstrijd of toernooi van het Regioteam Groningen bij te wonen. U wordt ontvangen met een drankje en persoonlijk voorgesteld aan de voetbaltalentjes.

Zilver sponsorpakket

€ 750,- – maximaal 5 - of exclusief voor € 2.975,-.

Dit sponsorpakket is geschikt voor maatschappelijk verantwoorde bedrijven die het jeugd amateurvoetbal in de regio een warm hart toedragen. Als Zilver sponsor bent u sponsor van Regioteam Groningen en krijgt u daar het volgende voor terug:

  • Vermelding met naam en logo op de wedstrijdkleding van het JO12 talenten team van Regioteam Groningen gedurende het gehele seizoen 2020/2021.
  • Vermelding als sponsor op deze nieuwe website van Regioteam Groningen.
  • 1x per jaar een uitnodiging voor 25 medewerkers van uw bedrijf om een wedstrijd of toernooi van het Regioteam Groningen bij te wonen. U wordt ontvangen met een drankje en persoonlijk voorgesteld aan de voetbaltalentjes.

Brons sponsorpakket

€ 100,- – maximaal 50

Dit sponsorpakket is geschikt voor particulieren die het jeugd amateurvoetbal in de regio een warm hart toedragen. Denk bijvoorbeeld aan ouders en familie van talentjes. Als Brons subsponsor bent u sponsor van Regioteam Groningen en krijgt u daar het volgende voor terug:

  • Vermelding als subsponsor ‘Vrienden van Regioteam Groningen’ op deze nieuwe website van Regioteam Groningen.
  • U bent welkom alle wedstrijden van Regioteam Groningen te bezoeken en wordt vooraf ingelicht hierover.

Copyright Regioteam Groningen 2019-2022