Op woensdag 25 september 2019 vond de kick-off van het nieuwe seizoen Regioteam Groningen plaats bij VV Mamio in Groningen. De O-10 en O-11 teams maakten kennis met de nieuwe trainers Martin Bosker en Sander Plijter. Tevens waren er veelbelovende spelertjes uitgenodigd om te laten zien wat ze in huis hadden.

Een groep van 14 spelers, bestaande uit zowel onder 11 als onder 10 spelers van diverse amateurclubs uit Groningen en omgeving, speelden een onderlinge oefenwedstrijd tegen elkaar op het kunstgrasveld van VV Mamio.

Het eerste gedeelte van de oefenwedstrijd verliep eenzijdig. Het team, spelend in de shirts van het Regioteam, bleek te sterk voor het andere team. Na een aantal wisselingen binnen de teams ging het in het tweede gedeelte gelijk op en waren er kansen en goals aan beide kanten te noteren.

De spelers en trainers kunnen terugkijken op een goed begin van het nieuwe voetbalseizoen. Het belooft weer een mooi voetbalseizoen te worden voor de voetbaltalentjes van Regioteam Groningen!

Onderstaand een korte sfeerimpressie van de kick-off Regioteam Groningen.

 

Copyright Regioteam Groningen 2019-2022